Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                            Grimms manga

Tässä on tarinat selostettuna ja lyhennettynä.

Tarina 1. Punahilkka

Susi(Hukkanen) on pieni poika, jolla on suden häntä ja korvat. Hänen täytyy syödä ihmisneitsyt päästäkseen oikeaksi sudeksi. Hukkasen tielle tulee esteitä, kun hän ensimmäisen tytön nähtyään rakastuu tähän. Tyttö oli Punahilkka. Punahilkka kertoo menevänsä Mummonsa luo. Hukkanen menee mummon luo ja hakkaa tälle halkoja. Paljastumista mummolle hän välttää pitämällä ämpäriä päässä. Kun Punahilkka viimein tulee mummolle, hänellä on metsästäjä mukanaan. Lopulta Hukkanen kosii Punahilkkaa.Naimisiin he eivät kyllä mene, mutta Hukkanen suojelee Punahilkkaa.

Tarina 2. Tähkäpää

Tähkäpää on poika, joka laulaa(Esim. ikkuna tää pienoinen, alas päästää tukkasen, ylös kantaa eukkosen, vain pieni raskas eukkonen...) ja nostaa noidan torniin. Eräänä päivänä, tyttö nimeltä Eva,  tulee tornin luo ja tapaa Tähkäpään. Hän käy siellä useammin ja useammin ja lupulta hän on raskaana. Evan isä suuttuu Tähkäpäälle ja tulee torniin. Sitten noita tulee tornille. Sitten Evakin tulee, ja noita lennättää Tähkäpään pieneen kylään.  Eva etsii Tähkäpäätä, ja kun hän löytää Tähkäpään, he jäävät asumaan kylään ja saavat kaksoset.

Tarina 3. Hannu ja Kerttu

Hannun ja Kertun köyhään perheeseen  kuuluvat isä, äitipuoli, Hannu ja Kerttu. Hannu välitää paljon ulkonäöstään ja Kerttu suorastaan palvoo Hannua. Sitten kun talvi on tulossa, äitipuoli "heivaa" heidät metsään. Sieltä he löytävät Hildegardin "Hilde", joka huolehtii Hannusta ja Kertusta talven yli.  Sitten kun he lähtevät, Hilde antaa heille aarteita, isä on jättänyt sen äitipuolen ja Hannu ja Kerttu löytävät lopulta kotiin.

Tarina 4.  Kaksitoista metsämiestä

Prinsessa Christina(Chris) ja prinssi Maximilian(Max) ovat rakastavaisia. Lopulta Maxin on mentävä isänsä luo, joka kertoo valinneensa tälle morsiammen, antaa tälle kissan joka tietää kaiken(sen nimi on Bastian) ja kuolee. Max sulkee sydämmensä. Hän kutsuu kaksitoista metsästäjää linnaansa sen jälkeen, kun hän on ajanut naiset pois linnasta. Chris tekeytyy mieheksi ja menee linnaan. Bastian yrittää paljastaa Chrissin, mutta ei onnistu. Lopulta Chris ja Max ovat silti taas yhdessä.

Tarina 5. Kaksi veljestä( Osa 1 ja 2)

Walter ja Volker ovat kaksosia. He näyttävät samalta. Kerran heille käy jotain outoa: Kani, jonka Walker otti kiinni ruuaksi, puhuu. Se sanoo: -Säästäkää minut, pyydän.  Sittten kani lupaa lapsensa heille, jos he säästävät tämän. Sama jatkuu ketulla, karhulla ja leijonalla. Pian heidän seurueessaan on aksi kania, kaksi karhua, kaksi kettua ja kaksi leijonaa. Pian he eroavat toisistaa kummallakin mukanaan puhuva kettu, kani, leijona ja karhu. Volker on laittanut puuhun veitsen, joka osoittaa jokaiselle suunnan. Heidän oli määrä käydä katsomassa sitä tietyn ajan kuluttua. Myöhemmin Walter pelastaa prinsessa Annan lohikäärmeeltä. Pian ministeri Gottlos muuttaa noita-äidiltään varastamallansa sauvalla Walterin ja tämän eläimet lukuunottamatta kania kiveksi. Sitten hän käskee Annan sanoa, että hän on pelastanut Annan. Volker käy katsomassa veistä ja huomaa, että se on puoliksi ruostunut ja Walker on vaarassa. Pian Walkerin kani tulee juosten paikalle ja kertoo, mitä on tapahtunut. Volter päättää auttaaa veljeään keinolla millä hyvällä. Hän pelastaa Annan avioliitolta Gottlosin kanssa, mutta kaikki luulevat häntä Walkeriksi ja hän joutuu menemään Annan kanssa naimisiin. Volkerin eläimet menevät etsimään sauvaa Gottlosilta ja saavat sen takaisin. Kun Volter muuttaa Walkerin takaisin, hän kertoo Annasta. Walker suuttuu Volkerille ja muuttaa tämän kiveksi, kun tämä kertoo olleensa yön Annan kanssa. Walker menee takaisin Annan luo ja saa kuulla, että Volker oli laittanut itsensä ja Annan väliin veitsen, jotta he eivät koskeneet toisiinsa. Walker juoksee takaisin Volkerin luo ja muuttaa tämän takaisin.  Hän pyytää anteeksi vejeltään ja he tekevät sovinnon. Lopussa Volker lähtee taas kiertämään maita ja mantuja.

©2019 Manganurkka - suntuubi.com